boekenplank Big Balloon

Nooit meer vervelen: de leukste doeboeken voor de vakantie

Ook als je niet van lezen houdt, zijn er genoeg leuke boeken voor tijdens de vakantie. Kleuren met Paw Patrol, L.O.L. Surprise en Peppa, speuren in een van de zoekboeken of stickeren met Coco. Met deze doeboeken hoef je je niet te vervelen!

De wereld van Eric Carle kleuterdoeboek

Het kleuterdoeboek ‘De wereld van Eric Carle’ is een vrolijk geïllustreerd doeboek van de beroemde kinderboekenmaker Eric Carle. In dit handzame boek leren jonge kinderen spelenderwijs tellen, kleuren, letters schrijven en nog veel meer! De vaardigheden die jonge kinderen leren met de gevarieerde oefeningen zijn de perfecte voorbereiding op groep 1 en 2.

Boer Boris winterdoeboek

Als de kou buiten de pret bederft, brengt het ‘Winterdoeboek Boer Boris’ een wereld vol plezier naar binnen! Dit gloednieuwe doeboek (compleet met stickers!) zit boordevol boerderij-avonturen die niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam.

Rupsje Nooitgenoeg kleurboek met stickers

In dit kleurboek met stickers van Rupsje Nooitgenoeg kun jij het rupsje – en de andere dieren die hij tegenkomt – de mooiste kleuren geven! Pak je kleurpotloden en stiften erbij en laat je creativiteit maar naar boven komen. Daarnaast zitten er meer dan 300 stickers bij dit kleurboek, om de kleurplaten nog mooier te maken.

Kleuren… het is een Bing ding (kleurblok)

Word jij ook zo blij van Bing en zijn vriendjes? Je vindt ze allemaal terug in dit mooie kleurblok. Pak je stiften en je potloden maar en geef alle vriendjes mooie kleurtjes!

Coco kan het! doeboek

Een prachtige, nieuwe activity uitgave met stickers van Loes Riphagen. Met een spannend (voor-)leesverhaal: ‘Coco, kijk uit!’, een mooie verjaardagskalender, tips voor lekkere traktaties voor jezelf en de vogeltjes in de tuin, een Coco slinger om zelf te knutselen, heel veel spelletjes en nog veel meer…

L.O.L. Surprise Kleurboek

Gebruik je stiften en kleurpotloden om de geweldige outfits en accessoires van je favoriete Lil’ deugnieten in te kleuren. Geef de L.O.L. Surprise poppen kleur en laat ze stralen in dit leuke L.O.L. Surprise kleurboek!