boekenplank Big Balloon

Nooit meer vervelen: de leukste doeboeken voor de vakantie

Ook als je niet van lezen houdt, zijn er genoeg leuke boeken voor tijdens de vakantie. Kleuren met Paw Patrol, L.O.L. Surprise en Peppa, speuren in een van de zoekboeken, stickeren met Coco of leer hoe je moet handletteren. Met deze doeboeken hoef je je niet te vervelen!

Rupsje Nooitgenoeg kleurboek met stickers

In dit kleurboek met stickers van Rupsje Nooitgenoeg kun jij het rupsje – en de andere dieren die hij tegenkomt – de mooiste kleuren geven! Pak je kleurpotloden en stiften erbij en laat je creativiteit maar naar boven komen. Daarnaast zitten er meer dan 300 stickers bij dit kleurboek, om de kleurplaten nog mooier te maken.

Kleuren… het is een Bing ding (kleurblok)

Word jij ook zo blij van Bing en zijn vriendjes? Je vindt ze allemaal terug in dit mooie kleurblok. Pak je stiften en je potloden maar en geef alle vriendjes mooie kleurtjes!

Kleur mee met Paw Patrol – Dino Rescue

De PAW Patrol pups zijn klaar voor een prehistorische reddingsmissie! In dit supermooie kleurboek vind je veel grappige en leuke kleurplaten van de heldhaftige pups. Geen dinosaurus is te groot, geen pup is te klein…

Coco kan het! doeboek

Een prachtige, nieuwe activity uitgave met stickers van Loes Riphagen. Met een spannend (voor-)leesverhaal: ‘Coco, kijk uit!’, een mooie verjaardagskalender, tips voor lekkere traktaties voor jezelf en de vogeltjes in de tuin, een Coco slinger om zelf te knutselen, heel veel spelletjes en nog veel meer…

L.O.L. Surprise Kleurboek

Gebruik je stiften en kleurpotloden om de geweldige outfits en accessoires van je favoriete Lil’ deugnieten in te kleuren. Geef de L.O.L. Surprise poppen kleur en laat ze stralen in dit leuke L.O.L. Surprise kleurboek!

Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek

In dit Super Groot Jan van Haasteren Zoekboek kun je nóg vaker op zoek naar de vertrouwde haaienvinnen, handjes, slakjes, tandenborstels, brilletjes, zwarte katten, bommen en papieren vliegtuigjes. Je vindt ze op bijna alle platen!